Met de buren energie besparen in Sterrenburg

Voor de bewoners van de eengezinswoningen in de Heelalstraat, Meteoorstraat, Regenboogstraat, De Jagerweg en de Regenboogstraat.

Drechtse Stromen ondersteunt bewoners die samen met de buren energie willen besparen. In uw buurt zijn voldoende bewoners enthousiast om een gezamenlijke inkoopactie voor te bereiden. Tijdens een eerste informatiebijeenkomst afgelopen 19 oktober hebben de 21 aanwezige bewoners laten weten geïnteresseerd te zijn in isolatie en zonnepanelen.

Wij hebben verschillende leveranciers gevraagd om een aanbieding (offerte) te doen voor de voorgestelde maatregelen. Een aantal buurtbewoners heeft  tussentijds hierover meegedacht. In de eerstvolgende bijeenkomst vertellen we over welke leverancier we voor welke maatregel hebben gekozen. U kunt vragen stellen en u kunt zich inschrijven voor een of meerdere maatregelen. Ook zullen wij u informeren over de mogelijkheden van subsidie en duurzaamheidslening.

Op 12 februari zijn de offertes nog een keer op een bewonersbijeenkomst besproken. Daar hebben de leveranciers hun aanbod nader toegelicht.

De inschrijving van het project staat nog steeds open en intekenen op één of meer van de isolatiemaatregelen is tot medio maart mogelijk. Meer informatie staat in het investeringsoverzicht.

Eigenaren van woningen die geïnteresseerd zijn kunnen contact opnemen bij de energiecoach van de Drechtse Stromen, Ruud van der Starre, telefoon 0651008760 of stuur een e-mail naar hem.

Het belangrijkste hierbij is: hoe meer mensen er meedoen, hoe goedkoper het wordt!

Inschrijvingsformulier

 

 

 

 

 

Deel deze pagina