Buren vertellen

Vele honderden bewoners hebben we afgelopen jaren geholpen. Hieronder enkele ervaringen.

1. Bewoner Hortensiastraat: Ambassadeur was zeer vriendelijk en hij weet waar hij het over heeft, toen mij hij adviseerde over vloerisolatie. 

2. Bewoner uit Sterrenburg: Prima geholpen. De ambassadeur wees mij op de problemen van slechte isloatie. Ik heb alle adviezen opgevolgd met als resultaat een prettiger klimaat in woonkamer en lager gasverbruik.

3. Advies over aanschaf warmtepomp: Het was zeer nuttig om eens met iemand die er iets meer vanaf weet over van gedachten te wisselen. Ik kreeg ook later per mail nog informatie toegestuurd.

4. Bewoner Twintighoevenweg: Praktisch en goed onderbouwd advies over HR++ glas. Ambassadeur kon me niet helpen bij het selecteren van toeleveranciers. 

5.  Bewoner: Ik heb na het advies diverse glas vervangen. Je hoopt altijd op een oplossing voor zo min mogelijk geld, maar dat ging niet op. De adviseur heeft het prima gedaan en ik kon merken dat hij verstand van zaken had. 

6. Bewoner: Vrijblijvend advies, maar wel iets om over na te denken. De infraroodbeelden geven een goed inzicht waar het niet helemaal klopt, met name lekkage van warmte. We hebben dan ook de buitendeur achter vervangen, die gebruikten we niet, door een vastpaneel met dubbelglas. 

7. Bewoner Hollanderstraat: Ik heb al behoorlijk geïsoleerd en met de scan bleek dat dat ook in orde was, dat wilde ik bevestigd hebben.

Wilt u ook een advies aan huis? Neem contact op voor een afspraak.

Deel deze pagina