Met de buren

Wij helpen bewoners in de Drechtsteden samen energie te besparen en comfortabeler te wonen

Dit doen wij met informatie, handige tips en het stimuleren van isolatie- en technische maatregelen. Sinds 2013 met een pilot in Sterrenburg hebben we daarmee veel kennis opgedaan en bespaard. Inmiddels zijn in meer straten gezamenlijk woningen geïsoleerd met ondersteuning en begeleiding van onze vrijwillige energiecoaches.
Bekijk de reportage van RTV Dordt uit 2019 over de aanpak bij de Lego-woningen in Sterrenburg met projectleider Gerrit Jan van der Kolm.

Wilt je ook samen isoleren of zelf energie opwekken? Heb je een hoge energierekening die omlaag zou kunnen?

Een energiecoach kan je daarover adviseren. We willen graag werken aan een gezamenlijke aanpak, zodat we de prijs drukken, samen inkopen, samen aanbesteden, kennis delen; het scheelt veel in de prijs die je betaalt voor energiebesparende maatregelen.

NB Ondanks de vermelding in het formulier kan het momenteel niet in Sliedrecht en Hardinxveld-Giessendam.

U kunt zowel als particulier als bedrijf semi- overheidsinstantie altijd voor vragen en/of opmerkingen dit formulier gebruiken.

Wij hebben graag voeling met onze gebruikers van de website en daarom willen wij graag weten uit welk deel van de regio reacties en/of vragen komen. We gebruiken dit tevens om onze antwoorden wat specifieker te richten op uw gebied.

U ontvangt van ons een automatische bevestigingsmail. Vervolgens wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Deel deze pagina