Nieuws

Overzicht

Inkoopactie voor de Heelalstraat gaat van start

Bewoners van de Heelalstraat in Sterrenburg worden door Drechtse Stromen geholpen met het de verduurzaming van hun woning.

Verkiezing Duurzaamste huis

In Zwijndrecht staat mogelijk het meest ‘Duurzaamste huis van Nederland’? Tot en met 1 maart kan iedereen daarop stemmen.

Frits Jung in In gesprek met de stad

In deze uitzending uit de bieb in Dordrecht vertelt onze energiecoach Frits Jung meer over het werk van hem over manieren om goedkoper en comfortabeler te wonen.

Offertes aangevraagd voor aanpak Met de buren in Sterrenburg

Voor een gezamenlijke verduurzaming van woningen in het project Met de buren in Sterrenburg zijn de eerste offertes aangevraagd. Een nieuwe stap!

De Eu-nominatie en verder

Door de Europese Commissie was Drechtse Stromen genomineerd voor de European Sustainanle Energy Award. Ons is gevraagd wat die nominatie ons nu heeft opgeleverd.

Info-avond warmtepomp slaat aan

Hoe werkt een warmtepomp? Wat betekent dit voor mijn huis? Tal van vragen kwamen naar voren tijdens ons Energiecafé in Dubbeldam. Zo'n 60 mensen lieten zich voorlichten.

Vrijwilligersprijs. Stemmen kan nu.

Ook dit jaar kan Drechtse Stromen een prijs winnen als voorbeeld vrijwilligersorganisatie. De stembussen zijn nu geopend.

De Energiekrant valt op de mat.

Energiekrant geeft tips en informatie over de overstap naar duurzame energie in de regio

Met de buren isoleren in Sterrenburg

In Sterrenburg start een isolatieproject Met de buren voor huiseigenaren van de Satelliet-, Atmosfeer-, Stratosfeer-, Meteoor-, Heelal- en Regenboogstraat en deels de De Jagerweg.

Energiecafé Hybride warmtepomp of all-electric

Je huis aardgasvrij maken kan nu al. Maar kies je voor een hybride warmtepomp of all-electric? In ons Energiecafé op woensdag 1 november krijg je hierover onafhankelijk advies.

Energiecafé Aardgasvrij wonen in Alblasserdam

Je huis aardgasvrij maken. Dat kan nu al. In ons Energiecafé op dinsdag 10 oktober krijgen huiseigenaren in Alblasserdam hierover onafhankelijk advies.

Aardgasvrij wonen: het kan nu

Er is al veel mogelijk als je je huis van het gas af wil halen. Maar elke woning vraagt een andere aanpak, en die hangt af van je eigen wensen en je portemonnee.

Deel deze pagina