vacature Secretaris

Een rol spelen in de energietransitie. Dat is wat iedereen binnen Drechtse Stromen al ruim 10 jaar doet. Voortkomend uit een lokale Dordtse werkgroep is ze nu actief in de gehele Drechtsteden. Op uitnodiging  of op eigen initiatief. Door het delen van kennis, vaardigheden en het netwerk weten we regelmatig het verschil te maken. Verschil waardoor inwoners en soms ook bedrijven aan de gang gaan om hun energieverbruik te verlagen, de kosten te reduceren, het comfort te verhogen en armoede terug te dringen. Dat we het verschil maken bleek zelfs in dit voorjaar toen we door de Europese Unie werden gehonoreerd als een van de drie voorbeelden van een goede bewonersaanpak.

Nu is de vacature van secretaris ontstaan. Deze rol willen we graag weer ingevuld zien door iemand die net zoals de huidige secretaris betrokken is of wil zijn bij die transitie.

Verantwoordelijkheid

  • De secretaris vormt de ogen en oren van het bestuur en werkt mee aan voorstellen en de uitwerking van nieuwe andere werkwijzen om in deze dynamische context de doelen te blijven realiseren.
  • De secretaris zorgt voor een goede afstemming (via bijv. goede procedures) met de andere bestuursleden en vrijwilligers (soms zzp-ers) en beheert het (digitale) archief.
  • De secretaris bewaakt de beeldvorming rond de activiteiten van Drechtse Stromen.

Beloning

We beschikken over heel veel kennis en een groot netwerk. En, dat delen we graag. De kennis die je daardoor krijgt kun je op velerlei gebied gebruiken.

Je wordt lid van een enthousiast team dat ‘hands on’ werkt aan het vergroten van onze bijdrage.

Meer weten

Wanneer je meer wilt weten over ons neem contact op met de voorzitter Floor van de Velde. Hij vertelt er graag meer over 06 24126589.

Deel deze pagina