Opleiding energiecoach van start

Negen nieuwe energiecoaches krijgen komende weken een opleiding om daarna aan de slag te gaan in de regio. We zoeken nog bewoners van Hendrik-Ido-Ambacht.

Als coach breng je huisbezoeken en geef je concreet advies over de mogelijkheden om energie te besparen, het comfort in huis te verhogen en de energierekening te verlagen.

Heb jij energie om mee te helpen?
Binnen stichting Drechtse Stromen zijn straks 20 energiecoaches aan de slag. Maar jij kunt ook aansluiten, zeker als je in H.I. Ambacht woont. Heb jij er de energie voor om dorpsgenoten te helpen met besparingstips?  Meld je dan nu aan als energiecoach!

Je krijgt een korte online training en werkt samen met andere vrijwilligers in de wijk. Voor je inzet als coach is een vrijwilligersvergoeding beschikbaar. Als energiecoach draag je een steentje bij aan de energietransitie en sluit je je aan bij een enthousiast team van vrijwilligers dat zich inzet om de aarde goed over te dragen aan de volgende generaties.

Ook meedoen?
Op www.drechtsestromen.net staat meer informatie over energiebesparing en over energiecoaches. Aanmelden als energiecoach of andere vrijwilliger kan via de website of via secr@drechtsestromen.net. Dan wordt contact opgenomen voor een kennismakingsgesprek.

Deel deze pagina