Help Papendrechters energie besparen!

Als coach breng je huisbezoeken en geef je concreet advies over de mogelijkheden om energie te besparen, het comfort in huis te verhogen en de energierekening te verlagen.

Heb jij energie om mee te helpen?
Binnen stichting Drechtse Stromen zijn al twee Papendrechters actief als energiecoach. Maar zij kunnen het niet alleen. Heb jij er de energie voor om dorpsgenoten te helpen met besparingstips? Meld je dan nu aan als energiecoach!

Je krijgt een korte online training en werkt samen met andere vrijwilligers in de wijk. Voor je inzet als coach is een vrijwilligersvergoeding beschikbaar. Als energiecoach draag je een steentje bij aan de energietransitie en sluit je je aan bij een enthousiast team van vrijwilligers dat zich inzet om de aarde goed over te dragen aan de volgende generaties.

Ook meedoen?
Op www.drechtsestromen.net staat meer informatie over energiebesparing en over energiecoaches. Half juni start een nieuwe training. Aanmelden kan tot 2 juni via de website of via secr@drechtsestromen.net. Dan wordt contact opgenomen voor een kennismakingsgesprek.

 

 

Deel deze pagina