Help mee bij energie besparen in H.I. Ambacht

Vind jij het een leuke uitdaging bewoners in Hendrik-Ido-Ambacht te helpen om energie te besparen? Sluit je dan als energiecoach. We gaan eigenaren van ten minste 150 Ambachtse woningen dit voorjaar adviseren over het isoleren van hun woning. En geven hen tips over andere manieren van energie besparen. Daarmee willen we dit voorjaar beginnen, in samenwerking met de gemeente. 

Training

Je krijgt van ons een korte (online) training en gaat daarna met andere energiecoaches aan de slag. Dat kan op afspraak bij mensen thuis of - zolang corona dat niet toelaat - telefonisch of via beeldbellen.

Met de buren

Sinds 2012 zetten vrijwilligers in de Drechtsteden zich in om medebewoners te stimuleren en te informeren over de mogelijkheden van energie besparen en het vergroten van comfort in huis. En we ondersteunen groepen bewoners bij het maken van concrete plannen en de uitvoering. Isoleren kun je namelijk vaak heel goed samen met je buren doen. Dan bespaar je ook nog op de kosten van de uitvoering.  

Ook meedoen?

Wil jij ook een bijdrage leveren aan de milieudoelstelling ‘minder energie gebruiken’? Meld je voor 20 februari aan. Dan nemen we contact met je op.
Goed voor onze wereld, goed voor de generaties na ons.

Deel deze pagina